connor

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

It sentio, ita dico

It sentio, ita dico

 

Líham si s vedomím, že dnes chceš čítať moje myšlienky týkajúce sa teba. Pred pár dňami som sa o to pokúšal, ibaže slová narážali  do hlasiviek a tým pádom unikal celkom slušný chaos slov z mojich úst. Tá situácia i napriek tomu bola fajn. Cítil som sa nesvoj a to je dobré. Nebol som ovládajúci, lež ovládaný. Čím, to presne neviem. Snažil som sa vytvoriť súvislý rad viet. Vyjadrenia sú dobrý prostriedok a v jednoduchosti je krása, toho tvrdenia sa držím. Každou vetou som odstrihával pichľavý tŕň ruže, no asi ten pouličný predavač ti dal krajšiu, ako tú, ktorú som vytváral ja sám.

     Dnes som si vzal písmenká zo scrabble a poukladám ich sem na virtuálny papier. Chceš vedieť, prečo si mojou inšpiráciou a prečo múzou. 

            Si ženou, ktorá ma jednoducho dokáže inšpirovať. Od našich úvodných viet si skladám o tebe obrázok ako v puzzle. Každá jedna príležitosť je takou jednou časťou.

Asi každý chlapec, muž, má predstavu ako by mal vyzerať profil priateľky. A takisto príde čas, keď si uvedomí, že jeho snaha už nemá iba osobný cieľ, ale láme hranice, za ktorými nachádza nový význam a zmysel.

     Mám rád naše rozhovory. Či už tu, či už naživo a v mnohom sa zhodujeme, čo je podstatné. Keď mi pomaly a placho prestieraš svoje myšlienky, pocity, keď načrtneš svoje predstavy a hovoríš o svojich zvykoch, v tých momentoch sa kochám ženskosťou a nádherou tvojej vnútornej osoby. Keď sa hraješ so slamkou a pomaly piješ svoje latte a ja ťa sledujem, je to zvláštny pocit. Keď držíš obidvomi  dlaňami šálku a sŕkaš horúci čaj , cítim akési teplo domova.  Keď ma prikrývaš svojim pohľadom a atómy tvojho hlasu tešia môj sluch. Keď sa usmeješ, si jednoducho nádherná a mňa to robí šťastným. V tom momente sa kochám tvojou krásou.

    Áno, je to všetko, čo píšem pravdivé a nie iba slová, ktoré tu časom zapadnú kybernetickým prachom. Smieš im uveriť. Ver im. Si to ty, aj keď máš pocit, že možno preháňam. Omyl. Vôbec nie. To si len mala pri sebe nesprávnych, zakomplexovaných ľudí, ktorí podľahli chuti moci a peňazí a ktorých ten chlad raz zmrazí. Nebudem tu márniť na nich písmená, hoci ani ja nie som anjel. Možno si nečakala práve takéto slová, no učím sa a spoznávam ťa.

    


ja a ty,ja (o)tebe | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014