connor

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

bizarný piatok...

 

...naša tretia veta v plastovej krabici a chceš ma vidieť. Preposielam  svoj číselný kód. Neobvyklé, v shot-e takmer dokonalé. Tretí pokus a prichádzajú činy pani reality. Bedminton tém  je skvelý. Pýtajúci a respondent na výmenu.  Explózia spontánnosti ešte pred prvým hltom kávy. Moja myšlienka a tvoj priamy premyslený smeč do epicentra jej významu. Mám to rád.
       Sklamaná z mužov, z ľudí, zmena filozofie života. Nedávna minulosť mi posiela takéto obete  spoločnosti v širšom kontexte. Aj napriek absencii emočného kvocientu  to dokážem pochopiť.
       Plánovaný, no nie plánovaný tak pekný dlhý večer.

  
       Obdeň  napĺňam sľub stretávam ľudí z tvojho (ne)priameho okolia. Po asi hodine úsmevov a fackách slov ako „predskokanoch“  charakter večera naberá turbulencie v myšlienkovej ideológii jeho budúcnosti. Kto, s kým, kde a ako sa stávajú piliérmi futuristických predstáv a migrácia pri stole je diskrétna, no nepriehliadnuteľná.


       Mám rád puzzle. A ich spôsob použitia na svoj účel. Si ako obraz jednej mojej známej „rekreačnej umelkyne“. Cením si ľudskú prirodzenosť. Do istej miery. Aj napriek jej rôznym farbám. Je to hra. Pravidlá svojské. O dve hodiny sa bojuje na všetkých frontoch. Veliteľ čaty v strete s admirálom. A ten sleduje celé dianie z pravého miesta. Čierno biela šachovnica pudov a racionality. (Zdanlivá) absencia aj tých najmenších pravidiel.
       Posledný úsmev. Posledný dotyk prstov. Nezodpovedané otázniky vo vnútornom vrecku. Pre superego odchádzam, pre id niekto končí v posteli. Pod perinou za krátkodobú nedokonalú rozkoš. Usínam  neďaleko predstavenia bez lístka. Sorry, ešte mi ostal nejaký morálny základ.


       Admirál  stojí pri okne. Sleduje rodiaci sa deň. Myslí na bojisko. Bez emócií, bez mihnutia čo i len jedinej vlásočnice emocionálnej struny, prívetivej,  vrúcnej tóniny, myslí na bitevní pole a... na teba...


  ...iba trpký úsmev...


 

connor


relax | stály odkaz

Komentáre

  1. Hm...
    Opäť skvelý textík...
    A asi máš chybu v názve, nemal to byť piatok? alebo je to len zle poskladané puzzle?
    publikované: 10.03.2008 09:15:58 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. rs
    áno rusalka moje neposlušné prsty odviedli znova "skvelú" prácu...ďakujem, som rád, že čítam takéto slová...dobre sa čítajú. dlho som nič sem nepridal, tak je obzvlášť dobré...hm:)
    publikované: 10.03.2008 09:21:18 | autor: connor (e-mail, web, autorizovaný)
  3. dobre, že som checkla tvoj blog
    och, nádhera. veľmi dobrý počin. Skutočne. použitý slovník, spleť slov, dobre sa mi to čítalo. Aj porozmýšľať bolo treba. Mám rada také texty, kde nemáš význam jasný na prvé prečítanie. Vďaka za zážitok ;)
    publikované: 19.03.2008 16:25:49 | autor: bublinka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. bublinka
    ahoj:)...čakal som na tvoju návštevu...aj tvoje slová sú pre mňa satysfakciu za moje myšlienky pripnuté na tejto pomyslenej nástenke. za zážitok neďakuj, prežívaj:)som poctený...
    publikované: 19.03.2008 17:23:33 | autor: connor (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014